18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Öğrenmenin yaşı yok

Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan ve yaklaşık olarak 5 hafta süren emlak komisyonculuğu kursuna katılan 40 kursiyer, dün akşam Mangal Restoran'da düzenlenen törenle belgelerini aldı.

Yemekli törene Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, Belediye Başkanı Serhat Orhan, Emniyet Müdürü Nesim Gezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Aydın ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşma yapan Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, Turgutlu'da Halk Eğitim Müdürlüğü'nün her branşta kurs açarak vatandaşlara hizmet verdiğini belirterek, "Son olarak açılan emlak ve emlak komisyonculuğu kursu ile bu işi yapan ve yapmak isteyen kişiler, bilinçli bir şekilde hizmet verecek. Ben bile emekli olduğumda bu mesleği yapmayı düşünüyorum" dedi. Belediye Başkanı Serhat Orhan ise, "Vatandaşlarımızın gayrimenkul alış ve satışlarında emlak danışmanlarından bilgi edinerek hareket ederlerse karlı çıkacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu. Sertifika töreninde 70 yaşındaki Sait Oğuz Köylüoğlu'nun açılan kursu başarılı bir şekilde bitirip sertifika almaya hak kazanması ise öğrenmenin yaşı olmadığını gözler önüne serdi.

Yoğun ilgi olması nedeni ile emlak komisyonculuğu kursunun önümüzdeki günlerde ikincisinin açılacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 13:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?