18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Bu da yağ kazası

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bir vatandaş biriktirdiği yanık motor yağını sokağa dökünce, sokaktan geçenler zor anlar yaşadı. Onlarca kişi kayarak düşerken, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Yiğitler Mahallesi Sevgi Sokak numara 90'da ikamet eden Ziya Saza isimli vatandaş, evde 10 yıldır biriktirdiği yanık motor yağını sokağa dökünce Sevgi Sokak ile Alankuyu Sokağın kesiştiği noktada bisiklet ve motosikletle seyreden onlarca kişi yere düştü. Kimisinin motosikletinden parça kırıldı, kimisinin yemeği döküldü, kimisinin de pantolonu yırtıldı. Bazı sürücüler ise vatandaşların uyarısıyla yan sokaklara girerek muhtemel kazalardan kurtuldu.

Ali Yaman isimli vatandaş, çöp bidonlarını sokak başlarına koyarak önlem aldı. Yolun yıkanması için haber verilen itfaiye gelmeyince belediye ekipleri yola ince kum dökerek, kazalara karşı önlem almaya çalıştı. Sokakların başında bekleyen çocuklar ise sokağa girecek sürücüleri uyararak, yeni kazaların meydana gelmesini önlemeye çalıştı.

Turgutlu Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler vatandaşların şikayeti üzerine yola yanık yağ döken Ziya Saza'nın evine giderek, şahıs hakkında tutanak tuttu. Yaptığı hatayı kabullenmek istemeyen Zaza ise, "Ne olmuş yani? Bir şey mi var? Adam mı öldürdük. Alt tarafı on yıldır biriktirdiğim yanık motor yağını sokağa döktüm. Ne olmuş" diyerek zabıtaya tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 14:19:24
Güncelleme :7 Eylül 2005 Çarşamba 15:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?