22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Paloma Hotel

58 Oda
130 Yatak
Klima

TV & Minibar
WC & Duş
Havuz
Çocuk Havuzu
Saç Kurutma Makinesi
Restaurant
Bar
Bilardo
Gümbet Şehir Merkezi
Plaj 300 m.
Havaalanı 35 Km.

Ege sahilinde doğal güzellikleri ile olduğu kadar , tarihi ile de dikkat çeken ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrumun Gümbet şehir merkezinde yer almaktadır. Havaalanına 35 km. Bodrum merkezinden 4 km. uzaklıktadır. Hemen önünden geçmekte olan minibüsler sizlere her 5 dakikada bir Bodrum şehir merkezine ulaşım imkanı sağlamaktadır. Sakin bir dinlenceyi , zaman zaman hep birlikte eğlenmeyi, bütçelerini zorlamadan ama tadını doyasıya çıkarmak isteyenleri buluşturan Paloma Otel sizlere evinizdeki rahatlığı sağlamayı amaçlamaktadır. Odalarımız 2001 yılında büyük bir titizlikle yeniden dekore edilmiş , konforunuz için odalara TV,Minibar,Split Klima ve Saç Kurutma Makinesi konulmuş, ayrıca balkon ilave edilmiştir. Açık büfe hizmet veren restaurantımız ulusal ve yöresel yemeklerimizden en güzel örnekleri sunmaktadır. Otelimiz Gümbetin renkli gece yaşamına çok çok yakın olmasına karşın ( yaklaşık 5 dk. yürüyüş mesafesi ) , özel konumu nedeni ile çevredeki gürültülerden hiçbir zaman rahatsız olmamaktadır. Özellikle gençler ve genç kalmışlar için de popüler bir konaklama tesisidir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ayaz Cad. No : 62 Gümbet / Bodrum - Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 319 56 70
Faks :+90 252 319 30 63
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.