18
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Zeytinada

Otel Zeytinada, taş dokulu dairelerden havuzlara, restorandan bara, saunadan hamama kadar tüm birimleriyle etkileyici bir mekan. Otel 4 dublex suit, 36 aile odası, 38 standart odayla toplam 196 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Çok şık döşenmiş dublex suitlerde ve aile odalarında televizyonun bulunduğu salon, yatak odası, banyo, minibar, telefon, her odada ayrı klima, kasa ve havuzu gören geniş bir balkon bulunmaktadır. Standart odalar otelin dış cephesine bakmaktadır. Otel, standart herşey dahil sistemi ile çalışmaktadır. Otel Zeytinada'da konforun çevrenin tüm unsurları hizmet kalitesi ile bütünleşmiş; çamaşırhaneden doktor hizmetine, saunadan masaja, jimnastik salonundan tenis kortuna, mini klüpten çocuk oyun salonuna kadar pekçok birim bulunuyor. 
2 adet açık yüzme havuzu (300 m2, 60 m2)
Çocuk havuzu
Restaurant (kapalı 150 kişi ve açık 250
kişilik olmak üzere 2 adet)
Açık otopark
Sauna
Türk hamamı
Fitness center
Masaj
Kuru temizleme / Çamaşır yıkama hizmeti
Günlük oda temizliği

Oyun salonu
Mini kulüp
Çocuk oyun alanı
TV odası
Tenis kortu
Masa tenisi
Dart
Internet
Döviz bozma
Acenta hizmetleri (araba kiralama, turlar, bilet, vs.)
2 adet Toplantı Salonu (30 – 150 kişi)

İlgili Kişi :
Adres1 :Torba Mevkii - Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 367 22 75
Faks :+90 252 367 21 76
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.