6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club & Hotel Letoonia

Deniz kenarında, yuvanız kadar sıcak, samimi iki ayrı ortamdan oluşan Letoonia Dünyasına hoş geldiniz. Letoonia Club & Hotel Ege kıyılarına nazır olup Fethiye’ deyken Letoonia Golf Resort ise Akdeniz kıyısında, Antalya yakınlarındaki Belek tatil merkezinde kurulmuş ve dünya çapında tanınan bazı golf sahalarına kolay ulaşım imkanına sahiptir. 
Muhteşem Güney Ege Denizinin sahillerine bakan ve yeşillikler içindeki Likya yarımadasında konuşlanmış Letoonia Club & Hotel, Akdeniz’in en ünlü tatil köylerinden biridir. Letoonia özel bir cennettir: Bungalow odalarda konaklayan misafirler, yüzme havuzuna, spor etkinliklerine, fantastic yiyecek ve içeceklere, spa merkezine ve eğlence ortamlarına kolayca ulaşabilirler. Tesisimiz, günün her saati güneş alan, 2 km uzunluğunda 3 adet özel sahile sahiptir. 
Mesafe
Fethiye şehir merkezine:4 km, Dalaman Havaalanına 57 km, Ölüdeniz’e: 22 km, Patara’ya: 62 km,
Konaklama
Oda Dağılımı
111 Otel Odası (81 Standart + 24 Köşe Oda + 6 Bağlantılı Oda). 495 Bungalow Oda (75 Junior Suit + Standart Odalar)

Oda Özellikleri
Otel odaları: Klima, telefon, TV, emanet kasası, minibar, balkon, küvetli banyo, halı kaplı zemin, 220 volt elektrik, saç kurutma makinesi. Bungalow Odalar: klima, telefon, TV, emanet kasası, minibar, Osmanlı tarzında balkon, duşlu banyo, halı veya seramik kaplı zemin, 220 volt elektrik, saç kurutma makinesi. Ücretsiz kablosuz internet bağlantısı Agora Barda kullanılabilir. 
Plaj
Tesisimiz, güzel bir yarımada üzerine kurulmuş olup, 2 km uzunluğunda sahil şeridine sahiptir; ve bu sahil boyunca 3 adet özel plaj, 3.7 km uzunlugunda kaldırım yol ve denizde son bulan 3 adet su kaydırağına sahiptir. 

Yüzme Havuzları
2 otel havuzu (bunlardan biri kapalı Thassalo Havuzdur), ve her biri çocuk havuzuna sahip 2 club havuzu, 2 çocuk havuzu (biri su kaydıraklı), şezlong, şemsiye ve plaj havluları ücretsizdir. 
Kara Sporları Aktiviteleri
Ücretsiz: Aerobik, Okçuluk, Badminton, Stretching, Jimnastik, Step, Yoga, Jogging, Basketbol, Mini Futbol, Plaj Voleybolu, Satranç, Dart, Boccia, 6 Adet Tenis Kortu (2 halı, 4 tartan zeminli), raket ve top temin edilir, Grup tenis dersleri, Masa Tenisi, Minigolf, Bilardo ve Fitness Merkezindeki kardiovaskular ekipman ve ağırlıklar.
Ücretli: Gece ışıklandırmalı tenis kortu, özel tenis dersleri ve yamaç paraşütü 
Su Sporları Aktiviteleri
Ücretsiz: Su aerobiği, su kaydırağı, su topu, rüzgar sörfü, yelken, sörf dersleri, kano ve deniz bisikleti.
Ücretli: Scuba Dalış, su kayağı, sürat motoru, jetski, banana, ringo, parasailing, yamaç paraşütü ve dalış kursu.

İlgili Kişi :
Adres1 :Pacariz Burnu Mevkii P.O. Box 63 Fethiye /Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48300
Telefon :+90 252 614 49 66
Faks :+90 252 614 44 22
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.