2
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

CHP kadın kolları panel düzenledi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir panel düzenlendi.
CHP Bodrum Kadın Kolları tarafından Nurol Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Okuducu, tiyatro ve sinema sanatçısı Şebnem Sönmez, CHP Bodrum Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda bayan katıldı. Panelde konuşan Güldal Okuducu, "Bu iktidar karşısında genç, yaşlı, kadın, erkek herkesi göreve çağırıyorum. Bugün Türkiye'de binlerce eğitimsiz ve işsiz kadın var. Bu durum kadınları umutsuz hale getiriyor" dedi.
CHP Bodrum Kadın Kolları üyesi Dr. Bedriye Gürkan, CHP'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü her yıl coşkuyla kutladığını söyledi. Panelistlerden tiyatro ve sinema sanatçısı Şebnem Sönmez de, "Kadın olmak, anne olmak, birçok şeyi göğüslemeyi ve olumsuzluklara direnç göstermeyi gerektirir. Annem bana, 'Birileri her şeyi elimizden alabilir. Ancak bizi ayakta tutan şey; sevgidir, inançtır' demişti. Kadın olmanın ne demek olduğunu yeni anlıyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 18:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Akkuş Gediz/Kütahya IP: 88.251.215.xxx Tarih : 14.03.2008 21:16:40

Aydınlık dolu bir cumhuriyetin laik demokratik bir Türkiyenin geleçeğini belirlemek kadınlarımızın yarataçağı güçe bağlıdır.Türkiyede ezilen kadın dayak yiyen kadın,horlanan kadın sokağa atılan kadın çoçuklarının önüne ne koyaçağim diye kara kara düşünen kadın eti satılan kadın töre kurbanı kadın tarlada fabrikada sömürülen kadın mutlu geleçek sizlerin ellerinde sizlerin kararlı örnek muçadelesinde.Gelin erkeğiyle kadınıyla el ele kolkala omuz omuza Ülkemize cumhurietimize Mustafa kemalimize sahip cıkalım.Ahmet Akkuş CHP Gediz İlçe Yön.Kuru.Üyesi