2
Haziran
2024
Pazar
TURİZM

Turgutreis'te nostalji

Turgutreis Belediyesi tarafından park, bahçe ve meydanlara konulan ahşap at arabaları, heykeller, vazolar ve küpler beldeye nostaljik görünüm kazandırdı.

Yaz aylarında binlerce turistin akın ettiği Turgutreis, park ve meydanlar çimlendirilerek konulan at arabaları, heykeller ve vazolarla farklı bir güzellik kazandı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden tatil amaçlı Ege’nin incisi Turgutreis’e gelen yabancı turistler, bu nostalji güzelliğini ölümsüz hale getirip, bol bol fotoğraf çektirdiler.

Turgutreis’te ilk olarak Atatürk Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Sabancı Parkı’nın heykeller, vazolar ve at arabalarıyla nostaljik bir güzellik kazandığını belirten Turgutreis Belediyesi Park Bahçe Birim Amiri Doğan Demirkol “Belediyemiz kademesinde oluşturduğumuz bu nostaljik çalışmalar Özellikle yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor, beldemizdeki meydanlarda ve parklarda bu tip çalışmalarımız devam edecektir.Önümüzdeki günlerde değişik figürlerin oluşturularak bu figürlerin içersinde yetiştireceğimiz değişik bitkilerinde halkımız tarafından beğenileceğini düşünüyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2006 Cuma 13:28:26
Güncelleme :25 Eylül 2006 Pazartesi 13:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?