3
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Serhat-Serdar Ilıcak


Bodrum’a bağlı Gündoğan Beldesi’nde hayırsever işadamı kardeşler tarafından yaptırılan Fahriye Ilıcak Anadolu Meslek Lisesi binası, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne törenle teslim edildi.

Gündoğan Beldesi’nde belediyenin Milli Eğitim Bakanlığın’a verdiği 14 dönüm arazi üzerine Serhat ve Serdar Ilıcak kardeşler tarafından yaptırılan okulun anahtarı, düzenlenen törenle yetkililere verildi.

Gündoğan’da okulun bahçesinde düzenlenen devir teslim törenine Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, Bodrum Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Serhat ve Serdar Ilıcak, işadamı Aydın Doğan ile adına okul yapılan Fahriye Ilıcak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk olarak okulu yaptıran işadamlarından Serdar Ilıcak kısa bir konuşma yaptı. Gündoğan Beldesi’ne yatırımlarını devam ettireceğini belirten işadamının ardından Belediye Başkanı İbrahim Bilgi söz aldı.

Bilgi, Gündoğan Beldesi’nin kalkınması için yapılan yatırımlara teşekkür ederek çalışmaların devam edeceğine inandığını belirtti. Muğla Valisi Hüseyin Aksoy ise eğitimin bir ülkenin belkemiği olduğunu belirterek, yapılan yatırımların öneminin büyük olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından Serdar Ilıcak okulun anahtarını Muğla Valisi Hüseyin Aksoy’a teslim etti. Teslim töreninden sonra davetliler okulu gezerek incelemelerde bulundu. 8 ayda bitirilen Fahriye Ilıcak Anadolu Lisesi binasında 30 derslik, laboratuvarlar ile spor salonu bulunuyor.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar