3
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Yazıcı Demir Çelik San

Bodrum Çiftlik'te Yazıcı Demir Çelik Sanayi tarafından yaptırılacak olan 5 derslikli  Mustafa Yazıcı İlköğretim Okulu'nun protokolü 21.05.2004 tarihinde imzalandı.

Bodrum’da, "Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası" çerçevesinde okul ve ek derslik yaptırılması amacıyla hayırsever vatandaşlar, Muğla Valisi Hüseyin Aksoy’la protokol imzaladı.

Bodrum Omurca Mahallesi’nde 16 derslikli ilköğretim okulu yaptıracak olan Fatma Mahinur ve Cemal Uslu ile Çiftlik Beldesi’nde 10 derslik ve ek spor salonu yaptıracak olan Yazıcı Demir Çelik A.Ş.’nin temsilcisi, dün Muğla Valisi Hüseyin Aksoy ile protokol imzaladı. İmza protokol töreninde konuşan Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, Bodrum İlçesi’nden hayırsever vatandaşların "Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası"na büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Bugüne kadar il genelinde kampanya çerçevesinde toplam 11 protokol imzaladık. Bunlardan 8’i Bodrum ilçemizden. Eğitime hizmet etmek çok yüce bir davranış. Destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrum Omurca Mahallesi’nde hayırsever Fatma Mahinur ve Cemal Uslu tarafından yaptırılacak Mahinur-Cemal Uslu İlköğretim Okulu’nun 16 derslikten oluşacağı ve yaklaşık 2 trilyon liraya mal olacağı belirtildi. Bodrum Çiftlik Beldesi’nde Yazıcı Demir Çelik A.Ş. tarafından yaptırılacak olan 10 derslikli ek bina ve spor salonu inşaatının da 1 trilyon liraya mal olacağı belirtildi.



Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar