18
Mayıs
2024
Cumartesi
DATÇA - MUĞLA
Belediye Sayfaları

Windsurf şöleni

Bu yıl Datça Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu ile birlikte dördüncüsü organize edilen TYF WindSurf Türkiye Şampiyonası 1.Ayak Yarışları; sert rüzgarı, mavi bayraklı denizi ve temiz havasıyla bir doğa harikası olan Datça’da yapılıyor.

Birikim Medya’nın organizasyon desteği ile gerçekleştirilecek yarışlar 19-20-21 Haziran 2009 tarihlerinde Datça merkeze 10 km. uzaklıkta olan Surf Tatil Köyü’nde yapılacak. Her geçen yıl daha fazla yarışmacının katılım gösterdiği 3 gün süren yarışlara, geçen yıl Bayanlar kategorisinde 1. olan Çağla Kubat ile birlikte, Ertuğrul İçingir, Bora Kozanoğlu, Hüseyin Sert, Berk Yalgın, Enes Yılmazer gibi ülkemizi yurtdışında ve olimpiyatlarda da temsil eden önemli yarışçılar katılacak.

Slalom Master, Slalom Bayan, Slalom Erkek, Slalom Genç ve Freestyle kategorilerinde yapılan yarışlar; Foster’s, Palmolive Men ve Lipton Ice Tea sponsorluğunda gerçekleşirken; organizasyonun konaklama sponsorluğunu Surf Tatil Köyü ve Flow Datça Surf&Beach Club yapıyor. Naviga Dergisi, Radyospor ve Bodrum Fm ise Basın Sponsoru olarak etkinliğe destek verecekler…

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, ilgiyle izlenen etkinlikler için şunları söyledi: Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek olan Datça Windsurf Şampiyonası, Türkiye Windsurf Şampiyonası’nın Alaçatı ve Çanakkale’den önce ilk ayağı konumundadır. Hepsi birbirinden değerli ve çoğu milli sporcu olarak yarışan sörfçülerimize ev sahipliği yapan Datça, bu yıl da konuklarını en güzel şekilde ağırlayacaktır. Uzun ve güvenli sahili, sert ve kesintisiz rüzgarı, temiz havası ve deniziyle sörf tutkunlarını bekleyen yarımadamız, konuklarına akşamları da eğlence dolu saatler vaat etmektedir.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 09:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?