17
Haziran
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Hayırseverlerden eğitime katkı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde devlet, vatandaş işbirliği ile yaklaşık 800 bin YTL'ye malolan Ölüdeniz İlköğretim Okulu düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

265 hayırseverin katkısının bulunduğu Ölüdeniz İlköğretim Okulu yaklaşık 800 bin YTL'ye maloldu. Okulun 80 bin YTL'lik kısmını Melsa, kalan 720 bin YTL'si ise Ölüdeniz ve Fethiye'li vatandaşlar tarafından karşılandı. Törende ilk konuşmayı yapan Ölüdeniz İlköğretim Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kaya, hayırseverlerin katkılarıyla okulun yapımının tamamlandığını söyledi. 

Muğla Valisi Mustafa Temel Koçaklar ise törende yaptığı konuşmada, "Bugün devlet, vatandaş işbirliğiyle yapılan okulumuzun açılışı için burada toplanmış bulunmaktayız. Ölüdeniz İlköğretim Okulu'nu bu seviyeye gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapılan çalışma ile Fethiye'ye bir yurt yapılmasını sağlayacağız. Ama bunun yanında yapımı yarım kalan Üzümlü Kız Yurdu'nun yapılması için hayırsever vatandaşların katkılarını bekliyoruz" dedi. 

Daha sonra Ölüdeniz İlköğretim Okulu'nun yapımında maddi manevi emeği geçenlere teşekkür plaketleri verildi. Okul, protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle birlikte hizmete açıldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 20:57:03
Güncelleme :30 Eylül 2006 Cumartesi 21:03:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
davut yoğurtcu IP: 88.242.66.xxx Tarih : 30.09.2006 22:50:25
Sayın Ali Kayaya ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları işlerden dolayı teşekkürü borç bilir saygılarımızı sunar bu tür hizmetlerin devamını dileriz.Ramos Tur A.ş