17
Haziran
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Belediyeden okullara bilgisayar desteği

Muğla'nın Marmaris İlçe Belediye Başkanı Ali Acar ve beraberindeki meclis üyeleri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ziyaret ettikleri okullara bilgisayar hediye etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, meclis üyeleri Sengül Tuğrul, Zehra Yüzak ve Yusuf Erden ile birlikte belediye hizmet alanı içinde bulunan ilköğretim okullarını ve liseleri ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında öğretmenlere başarılar diledi.

Sabah saatlerinde başlayan ziyaretler çerçevesinde ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, ardından da Kenan Evren İlköğretim Okulu, İhsan Mermerci İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Sabancı Lisesi, 75. Yıl Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle biraraya gelen başkan ve meclis üyeleri, istek ve öneriler hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Öğretmenlerin eğitim ve öğretim konusunda destek alması ve araştırma yapabilmesi için ziyaret edilen tüm okullara Marmaris Belediyesi tarafından sağlanan bir bilgisayar armağan eden Başkan Acar, "Öğretmenlerimize küçük bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. Bu yardımımızın dışında ihtiyaç duyduğunuz her an bize ulaşabilirsiniz. Sizlerin yardım ve önerilerinize ihtiyacımız var. Marmaris'i hep birlikte daha güzel yerlere taşıyabiliriz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 14:51:16
Güncelleme :14 Eylül 2005 Çarşamba 16:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?