23
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Teknolojik Turizm Okulu

Marmaris Halit Narin Anadolu Otelcilik Turizm ve  Meslek Lisesi faaliyetlerini tanıtmak için okul yönetimi bir internet sitesi hazırladı.Sitede okul, öğrenciler ve etkinlikler dahil bir çık bilgi yer alıyor.

İnternet Adresi: http://www.halitnarin.k12.tr/

Okulumuz Halit Narin Anadolu Otelcilik Turizm ve  Meslek Lisesi'ni tanıtmak bilgi birikimlerimizi paylaşmak, tecrübelerimizi anlatmak, öğrencilerimizin çalışmalarını ilgilenenlere sunmak için bir internet sitesi kurduk. İnternetin hayatımızdaki yerini, bilgiyi ve deneyimlerimizi paylaşmak olarak kabul ettik.

Sayın ziyaretçimiz, sitemiz okulumuz personeli, öğrencileri ve velilerine, eğitimini verdiğimiz iş kollarındaki meslek kuruluşları, sanayiye, işletmelere ve mesleki eğitimle ilgilenenlere; bilgi çağının imkanlarından yararlanarak bilgi ve iletişim sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Web Sitemizde bulunmasını istediğiniz bilgiler ile eksiklerimiz için bize mail gönderebilirsiniz. Sitemizin Sizlerin de katkılarıyla daha da güzelleşeceğine inanıyoruz. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder; çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 Yaşar Açıkalın

  Halit Narin Anadolu Otelcilik Turizm ve  Meslek Lisesi Müdürü

Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 00:08:09
Güncelleme :7 Ocak 2005 Cuma 00:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?