23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Dereceye giren sporcular ödüllerini aldı

Balıkesir'de düzenlenen Yüzme Şampiyonası'nda Marmaris'i başarıyla temsil ederek 8 altın, 10 gümüş ve 4 bronz madalya almaya hak kazanan Marmaris Belediye Spor Yüzme Takımı sporcuları Yüzme Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı.

Marmaris Belediyesi Başkanı Ali Acar ve Marmaris Belediyespor Başkanı Ercüment Aydın'ın da katıldığı törende sporcu aileleri de çocuklarını yalnız bırakmadı. Törende bir konuşma yapan Başkan Acar, "Salon sporlarında Marmaris'i bir merkez haline getirmek en büyük hedeflerimizden biri, bir yandan günlük işlerimizi yaparken bir yandan da Türkiye çapında örnek bir belediye olmak için çalışıyoruz" dedi.

Diğer spor kulüplerinin Marmaris'teki altyapı tesislerine gıptayla baktıklarını da sözlerine ekleyen Acar, "Bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum" diyerek sporcu ailelerine ve tüm yönetici kadroya da teşekkürlerini sundu. Gittikçe hedef büyüttüklerini de vurgulayan Başkan Acar, Yüzme Takımı'nda 75 lisanslı sporcu olduğunu ileride milli yüzücüler de çıkartmayı amaçladıklarını belirtti. Sporculara madalyalarının verildiği tören sonunda antrenör Durak Gültaş ve yardımcıları Sibel Göktepe ve Hande Karabörklü'ye de başarılı çalışmalarından dolayı hediye verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 17:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?