1
Haziran
2024
Cumartesi
SPOR

Marmarisli yelkenciler fırtına gibi

Orhaniye-Martı Marina'da 27- 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Orhan Aydın Kupası seçmeleri ve Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yaz Trofesi 3. Ayak yarışlarında Marmaris Belediyespor Yelken Kulubü Laser 4,7 sınıfında 2, Optimist sınıfında ise 6 sporcusu ile Marmaris'i temsil etti.

Toplam 51 sporcunun yarıştığı organizasyonda Bodrum, Fethiye, Göcek, Bitez ve Yalıkavak'tan da sporcular yer aldı. Marmaris Belediyespor Yelken Kulübü sporcularının Laser 4,7 sınıfında ilk sıraları kimseye kaptırmadığı yarışlarda Tolga Gökova düzenlenen özel Martı Marina Kupası ve genel sıralamada 1. olurken, Çağla Dönertaş ise Özel Martı Marina Kupası ve genel sıralamada 2. sırada yer aldı.

Optimist sınıfında yine Marmarisli sporcu Melike Arman düzenlenen özel Martı Marina Kupası'nda bayanlarda 1., genel sıralamada ise 3. oldu.Yaz okullarında başarı göstererek yarış takımında yer almaya hak kazanan M. Murat Bilir, Beste Çalık ve Beril Çalışkan ilk müsabakaları olmasına rağmen tüm yarışları bittirerek düzenlenecek diğer yarışlar için umut verdi.

9-13 Kasım 2005 tarihleri arasında Marmaris'in ev sahipliği yapacağı Amiral Orhan Aydın Kupası yarışlarında, Marmaris Belediyespor Yelken Kulübü'nün yeni başarılara imza atması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 15:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?