17
Haziran
2024
Pazertesi
SPOR

Marmaris kızlarda iddialı

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Marmaris'te düzenlenen Optimist Amiral Orhan Aydın Kupası Yarışları başlıyor.

9-10-11-12-13 Kasım 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 150 sporcunun ön kayıt yaptırdığı Optimist Amiral Orhan Aydın Kupası Yarışları'nın bu spor dalının Marmaris'te de yaygınlaşması açısından da önem taşıdığı belirtildi.

Tuncay Çalışkan, Melike Arman, Murat Bilir, Beste Çalık, Beril Çalışkan ve Özgür Foster'dan oluşan takım ile yarışa katılacak olan Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübü Yelken Takımı, kızlarda oldukça iddialı.

Yarışların Marmaris'te yapılacak olmasının yelken sporunun gelişmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübü Yelken Takımı Antrenörü Volkan Hatunoğlu, "En iyilerin yarışacağı Türkiye genelinde bir yarışma olacak. Bu yarışmanın Marmaris'te olması bizi gururlandırıyor. Bu zorlu yarışmada hedefimiz takım olarak ilk 20'ye girmek kızlarda da ilk 5'e girmeyi hedefliyoruz" dedi.

9 Kasım tarihinde, yarış sekreterliğinin açılışı, ölçü kontrolleri, kayıtlar ve yarış kurulu toplantısının ardından, 10 Kasım tarihinde ise, sporcu ve antrenörlerle toplantısı ve verilen ilk start ile yarışların başlayacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 18:00:15
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 18:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?