18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Marmaris Belediyespor, Bolu kampından memnun

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Marmaris Belediyespor, Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki yeni sezon kamp çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, bugün Kocaelispor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Sakatlığı nedeniyle kamp çalışmalarına katılamayan Nevzat dışında eksiği bulunmayan Marmaris Belediyespor, 18 Ağustos'ta Muğlaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Daha önce Darıca Gençlerbirliği ve Giresunspor'la hazırlık maçı yapan Marmaris Belediyespor, bugün Kocaelispor ile 11 Ağustos Perşembe günü de Sakaryaspor'la hazırlık maçı yaparak Bolu kampını tamamlayacak.

Eğridir kampında oynadıkları Muğlaspor maçından sonra takımda iyi yönde gelişmeler olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, "İlk maçımızdan bu yana takım her geçen gün istediğim performansa yaklaşıyor. Zaman zaman eski alışkanlıklar ortaya çıkıyor ama bunu yeneceğiz. Takımda rekabet kendini göstermeye başladı. Formayı hak eden alacak. Takımdaki tüm oyuncular da bunun farkında" dedi.

Hazırlık maçlarından istedikleri sonuçları aldıklarını ve eksiklerini görerek gidermeye çalıştıklarını ifade eden Marmaris Belediyespor Kulübü Başkanı Ercüment Aydın ise "Hiçbir sorunumuz yok. Kamptan istediğimiz sonucu aldık. Cuma günü Bolu kampını noktalayacağız. Üç günlük bir aranın ardından pazartesi günü kendi tesislerimizde çalışmalara başlayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 15:59:52
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 16:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?