24
Mayıs
2024
Cuma
EŞME - UŞAK

AKP'de hedef birinci parti olmak

AK PARTİ EŞME İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Eşme İlçe Başkanlığı istişare toplantısı İl Başkanı Hilmi Alper ve Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Teşkilat içi sorunlar ve ilçenin problemlerinin konuşulduğu istişare toplantısında istihdamı arttırıcı projelere önem verilmesi kararlaştırıldı.

AK Parti Eşme İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Uşak milletvekilleri Mustafa Çetin, Nuri Uslu, İl Başkanı Hilmi Alper, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Hilmi Alper özellikle bugünlerde parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik olgusunu en üst düzeyde tutması gerektiğini söyledi.

Eşme’nin sorunlarını birlik beraberlik içerisinde çözeceklerini, sorunların çözümü noktasında arkadaşlık bağlarının öneminin her geçen gün arttığını belirten İl Başkanı Hilmi Alper, “Cumhuriyet kurulduğundan buyana çok ciddi bir şekilde mücadele edilen konu bu ülkenin demokratik zemine nasıl oturacağıdır. Birlikteliğin ve birlikte hareket etmenin önemi her geçen gün artmaktadır. Türkiye’nin önünün kesilmesini ve gelişmesini engellemeye çalışanlarla mücadelemiz çok önemlidir. Eşme de bundan sonraki dönemde geçmişi bırakarak artık yeni bir dönemi başlatmamız gerekir. İlçede birinci parti olmak için buradaki teşkilatın üzerine büyük görevler düşmektedir. Eşme halkı ile ilişkiler her şeyden daha önemlidir. Birlik ve beraberlikle hareket ederek ilçeye hizmet için çalışmalıyız“ dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, de toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin önemli bir dönemde kurulduğunu ve iktidara geldiğini belirterek, ''Partimiz, toplum için can suyu oldu. Partinin başarısı için birlik olmalıyız, tek vücut olmalıyız. Bundan sonraki süreçte her birey kendi açılımını yapmak zorundadır. İnsanlara karşı daha hoşgörülü ve daha sahip çıkıcı, daha yardımsever olmalıyız. Topluma göre açılım yaparsak o toplumun bize doğru koştuğunu göreceğiz'' diye konuştu.

Nuri Uslu ise Eşme'nin büyük yatırımlara ihtiyacı olduğunu kaydederek, hizmet için mücadele edeceklerini dile getirdi. İlçe sorunlarının ele alındığı toplantı, projelere ilişkin görüş alışverişinin ardından sona erdi.

AK PARTİ EŞME İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 12:51:05
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 23:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?