18
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

AKP'den Eşme çıkarması

AK PARTİ UŞAK TEŞKİLATI EŞMELİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Milletvekili Mustafa Çetin ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun Eşme İlçesi’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 2010 yılının ilk gününde Eşmelilerle buluşan AK Partili yetkililer esnafın sıkıntılarını dinleyip muhtarlarla bir toplantı yaptı.

Eşme AK Parti İlçe Başkanlığı’nda toplanan partililer ilk olarak çarşı esnafını gezerek sorunlarını dinledi. 2010 yılının huzurlu ve bol kazançlı geçmesini dileyen İl Başkanı Hilmi Alper ile Milletvekili Mustafa Çetin daha sonra muhtarlarla bir toplantı yaptı. Eşme AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından şehitler anısına düzenlenen programa da katılan Milletvekili Çetin ile İl Başkanı Alper Cuma namazı sonrası halka helva dağıttı. Daha sonra köy muhtarlarıyla partinin ilçe teşkilatında bir toplantı yapan Milletvekili Mustafa Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ve İl Başkanı Hilmi Alper muhtarların sıkıntılarını dinledi. 2010 yılının huzurlu ve bol kazançlı geçmesini dileyen AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, “2010 yılının ilk gününü Eşme içlimizi ziyaret ederek geçiriyoruz. Çarşı esnafını gezip yeni yıllarını kutladık ve sorunlarını dinledik. Ardından ilçe teşkilatımızın düzenlediği mevlit programına katıldık. Son olarak da köy muhtarlarımızla bir araya gelip köylerimizde 2010 yılında yapılması gereken yatırımları değerlendirdik. Muhtarlarımız bizlerden beklentilerini dile getirdi. Ak Parti olarak bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Amacımız halka hizmet etmektir”dedi.

Uşak Milletvekili Mustafa Çetin ise 2010 yılının huzurlu sağlıklı ve barış dolu bir yıl olmasını temenni ederek şunları söyledi; “Teşkilat olarak yılın ilk gününü burada geçirmekten mutluyuz. Halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Hükümetimiz köylere yönelik önemli projelere imza attı. KÖYDES ile köylerimizde sağlıklı içme suyu ve yol sorunu kalmadı. 2010 yılında köy içi düzenlemeler ve tarıma yönelik projelere önem vereceğiz. İl Genel Meclisi Başkanı ve üyelerimiz bu konular üzerinde çalışıyor. Aşamadıkları problemleri milletvekili olarak biz çözmeye çalışıyoruz. 2010 yılının milletimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

AK PARTİ UŞAK TEŞKİLATI EŞMELİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
AK PARTİ UŞAK TEŞKİLATI EŞMELİ MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 18:41:04
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 20:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
recep IP: 85.108.41.xxx Tarih : 27.01.2010 23:22:50

Eşmeden akpye hayır yok. En iyisi başka kapıya gidin.