24
Mayıs
2024
Cuma
EŞME - UŞAK

Dayak yüzünden kaçtı iddiası

EŞME'DE YİBO ÖĞRENCİSİ KAYIP ÇOCUK HALA BULUNAMADI

Uşak'ın Eşme ilçesinde Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) önceki akşam kaybolan 10 yaşındaki Umut Balık hala bulunamadı.

Acılı aile oğullarının bulunmasını istediklerini ifade ederek, çocuklarının öğretmenler tarafından dövüldüğünü iddia etti ve yetkililerin ilgisizliğinden yakındı.

21 Mart günü annesi Hanım Balık tarafından sabah saatlerinde okula teslim edilen 10 yaşındaki Umut ders bitiminde pansiyondaki 2 etüt çalışmasına da katıldı. Akşam saat 20.00 sıralarında ise top oynamak için arkadaşlarıyla bahçeye çıktı ve bir daha görülmedi. Pansiyonda yapılan gece yoklamasında Umut Balık'ın olmadığı anlaşıldı ve ertesi gün ailesine haber verildi. Okul idaresi çocuğun kaybolduğunun anlaşılmasından sonra güvenlik güçlerine de bilgi vererek bulunması için çalışmaların başlatıldığını bildirdi. Ancak aradan 2 gün 2 gece geçmesine rağmen Umut Balık bulunamadı ve ailesi ile bazı öğrenciler Umut'un 3 öğretmen tarafından darp edildiğini iddia etti.

Eşme YİBO'da öğrenim gören bazı öğrenciler, Umut'la birlikte birkaç arkadaşını o gün pansiyonda belletmen olarak kalan 3 öğretmenin dövdüğünü öne sürdü. Umut'un yediği dayak nedeniyle okulda kaçmış olabileceğini de öne süren çocuklar, YİBO'da zaman zaman bu tür olayların yaşandığını söyledi.

Bu arada, YİBO'ya arama kurtarma ekiplerinin geldiği ve çocuk için arama çalışmalarına başlayacakları bildirildi.

EŞME'DE YİBO ÖĞRENCİSİ KAYIP ÇOCUK HALA BULUNAMADI
EŞME'DE YİBO ÖĞRENCİSİ KAYIP ÇOCUK HALA BULUNAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 17:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?