18
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

Hayırsever aileden eğitime destek

HAYIRSEVER GURBETÇİ AİLEDEN EĞİTİME DESTEK

Uşak’ın Eşme İlçesinde hayırsever Ayşe-Hüseyin Yılmaz çifti tarafından yenilenen anasınıfı düzenlenen törenle eğitim öğretime açıldı.

Eşme İlçesine bağlı Güllü Beldesi’nde Güllü İlköğretim Okulu’nun anasınıfı hayırsever gurbetçi Ayşe - Hüseyin Yılmaz çifti tarafından yenilendi. Anasınıfının yenilenmesi nedeniyle düzenlenen törende Yılmaz çiftine eğitime verdikleri destek nedeniyle plaket verildi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Şentürk, hayırsever Yılmaz çifti, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Eşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Şentürk, Yılmaz çiftinin bu anlamlı desteğinin tüm vatandaşlara örnek teşkil etmesini diledi. Yaklaşık 5 bin TL’ye mal olan ana sınıfının maddi olarak büyük olmasa da manevi olarak önemli bir değeri olduğunu anlatan Milli Eğitim Müdürü Şentürk, Eğitime verilen her türlü destek teşekküre değer buluyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı onure ederek maddi durumu iyi olan diğer vatandaşlarımızı da bu konuda teşvik ediyoruz. Madden küçük manevi olarak büyük olan bu destekleri nedeniyle gurbetçi Ayşe-Hüseyin Yılmaz çiftçine teşekkür ediyoruz”dedi.

Hayırsever Hüseyin Yılmaz ise bir ülkenin gelişmesinde eğitimin büyük bir öneme sahip olduğunu Türkiye’nin geleceği için imkanları dahilinde eğitime katkı yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

Törenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz çiftçine teşekkür plaketi sundu.

HAYIRSEVER GURBETÇİ AİLEDEN EĞİTİME DESTEK
HAYIRSEVER GURBETÇİ AİLEDEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 00:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?