25
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

Hayırseverlerden eğitime destek

EŞME KAYMAKAMI SAĞLAM’DAN HAYIRSEVER AİLEYE PLAKET

Eşme Kaymakamı Ömer Sağlam, Güllü Kasabası’nda ilköğretim okulunu ziyaret ederek okulun tamiratında destek sağlayan hayırsever çiftçe plaket verdi.

Eşme kaymakamı Ömer Sağlam İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Balı ile birlikte Güllü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Hayri Ünal’dan okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Sağlam, eğitime büyük önem verdiklerini ifade etti. Ziyaret sırasında okulda yapılan tadilat çalışmalarına maddi destek sağlayan Ekrem Kasap ve eşi Şengül Kasap’a plaket veren Kaymakam, hayırsever çifte eğitime verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Hayırsever vatandaşların eğitime verdiği desteğin artarak devam etmesi gerektiğini söyleyen Ömer Sağlam, “ Çocuklarımızın eğitim gördüğü okulların fiziki yapısının da güzel olmasını arzu ediyoruz. Eğitimde başarıya ulaşmak için fiziki imkanlarında önemli bir etken olduğunu düşünüyoruz. Güllü İlköğretim Okulu yapılan tadilatla pırıl pırıl olmuş. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı hayırsever çifte teşekkür ederim. Bu tür hayırsever insanların sayısı arttıkça eğitimde başarının artacağını biliyoruz. Geleceğimizin garantisi olan çocuklarımıza yapılan her türlü yatırım ülkemizin daha aydınlık yarınları için yapılmış sayılır. Gelişmiş ülkeler eğitime büyük önem veriyor. Ülkemizde de son yıllarda eğitime verilen önem arttı. Üç yıl içerisinde ülkemizdeki tüm okullarımızda uygulamaya geçecek Fatih Projesi de eğitimde yeni bir çığır açacak”dedi.

Hayırsever Ekrem KASAP ise konuşmasında şunları söyledi; “Güllü İlköğretim Okulu’nda hep birlikte güzel bir çalışma yaptık. Okul idaresi ve diğer görevliler de özverili bir şekilde çalıştı. Bizlere de bu çalışmalara destek olmak düştü. Çocuklarımıza daha iyi imkanlar sunmak için bizler elimizden geldiği kadar eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Dünyada büyük bir yarış var. Bu yarışta var olabilmek eğitime daha fazla destek vermekten geçiyor. Bu yarışta başarılı olmak, yarınlarımızı garanti altına almak bu ülkenin geleceği olan çocuklara yatırım yapmaktan geçer. Ülkemizin aydınlık geleceği için herkesin eğitime destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz”

EŞME KAYMAKAMI SAĞLAM’DAN HAYIRSEVER AİLEYE PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 20:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?