18
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

Kamyonet okul servisiyle çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı

Eşme'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün öğle saatlerinde Mezarlık mevkii çevre yolunda meydana geldi. Seyir halindeki Rıza Çetin (51) yönetimindeki 64 KT 072 plakalı kamyonet, eşeğiyle yol kenarından tarlasına gitmekte olan Ayşe Altan’a (70) çarpmamak için sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen ve Eşme Çok Programlı Lisesi öğrencilerini taşıyan Buhara Gül (42) idaresindeki 64 EH 456 plakalı servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın büyük hasar gördüğü kazada, eşeğiyle birlikte kaza yapan araçların altında kalan Ayşe Altan ile servis minibüsü sürücüsü Buhara Gül hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Muhammed Çetin, Erkan Kılıç, Mehmet Öztürk, Engin Çini, Leman Can ve Aybuke Uysal isimli öğrenciler ağır yaralandı. Eşme Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve durumları ciddi olan yaralı öğrencilerden Muhammed Çetin ve Ertan Kılıç isimli öğrenciler Uşak’a sevk edildi. Olayı duyan öğrenci aileleri ve yakınları, Eşme Devlet Hastanesi’ne akın ederek çocuklarının sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Kamyonet sürücüsü Rıza Çetin uzun süre kazanın şokunu atlatamazken, "Yolda eşeğiyle birlikte giden kadına çarpmamak için direksiyon kırınca karşıdan gelen servis aracıyla çarpıştık" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 15:57:39
Güncelleme :10 Mayıs 2005 Salı 17:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?