25
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

Vali başarılı öğrencileri ödüllendirdi

VALİ ÇAKACAK EŞME’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Eşme ilçesinde LYS ve SBS’de başarılı olan 38 öğrenciyi düzenlenen törenle ödüllendirdi.

Eşme Belediyesi’ne ait düğün salonunda düzenlenen ödül törenine Vali Özdemir Çakacak, Alay Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam, İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 32’si LYS 8’i SBS olmak üzere 38 başarılı öğrenciye ödüllerinin Vali Özdemir Çakacak ve protokol üyeleri verdi. Öğrencilere cumhuriyet altını ile diz üstü bilgisayar hediye edildi.

Törende konuşan Vali Özdemir Çakacak, başarılı olmak için hedef koymanın önemine değinerek Türkiye’nin güçlü ve aydınlık yarınları için gençlerin iyi eğitilmesi gerektiğini ifade etti. Vali Çakacak konuşmasında şunları söyledi; “Ben her platformda hedef koymanın önemine değiniyorum. Başarılı olmak için hedef koymak zorundayız. Eğitim öğretim dönemi bittiğinde başarılı olan idarecilerimizi ve öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Başarı üç saç ayağı sayesinde ortaya çıkıyor. Bunlar okul, aile ve öğrencidir. Bu saç ayakları doğru işlediği takdirde başarıyı yakalamak daha kolay olur. Bugün ödüllendirdiğimiz bu yavrularımız gelecekte bizim bulunduğumuz makamlara yükselecekler. Ülkemizin geleceği bu nedenle gençlerimize bağlı. Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması için gençlerin iyi eğitim alması gerekiyor. Gençlerimizi daha iyi eğitirsek ülkemiz gelecekte daha modern daha hüçlü bir ülke haline gelecektir”

Vali Özdemir Çakacak’ın konuşmasının ardından öğrencilere ödülleri verildi. Tören sonunda protokol üyeleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

VALİ ÇAKACAK EŞME’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
VALİ ÇAKACAK EŞME’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:42:04
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?