18
Mayıs
2024
Cumartesi
EŞME - UŞAK

Yatılı okul öğrencisi kayboldu

EŞME’DE 10 YAŞINDAKİ YİBO ÖĞRENCİSİ KAYBOLDU

Uşak’ın Eşme İlçesi’ndeki Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğrencisi Umut Balık kaldığı pansiyondan kaçarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre Eşme İlçesi’ndeki YİBO’da 3. sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki Umut Balık, dün gece saat 21.00 sıralarında pansiyondan kaçtı. Dün akşam saatlerinde yapılan yoklamada pansiyonda olmadığı anlaşılan ve aynı avluda bulunan okulda olabileceği düşünülen 3. sınıf öğrencisi Bulut’un bir süre sonra okulda da olmadığı anlaşıldı. Pansiyondaki yoklama sırasında okulda olduğu ancak kısa süre sonra okul binasından gizlice kaçtığı iddia edilen öğrenci aradan 24 saat geçmesine karşın hala geri dönmedi. Okul idaresi öğrenciyi bulamayınca durumu hemen güvenlik güçlerine bildirirken ilçe halkı Umut Balık’ın bulunması için seferber oldu. Jandarma ve polis ekipleri de YİBO öğrencisi Bulut’u bulabilmek için ilçe genelinde uygulama başlattı. Ekipler kaybolan öğrenciyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Umut’un babası Ercan Balık (36) ile annesi Hanım Balık (29) oğullarının eve gelmediğini ve gidebileceği tüm adresleri kontrol ettiklerini bildirdi. 10 yaşındaki oğlunun kaçmış olma ihtimalinin çok düşük olduğunu iddia eden anne Hanım Balık, kaçırılmış olabileceğini ifade etti. Umut’un bulunması için yetkililerden yardım istediklerini de kaydeden acılı anne, oğlunun hiçbir sorunu olmadığını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 00:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?