29
Mayıs
2024
Çarşamba
ULUBEY - UŞAK

İnay Köyü'ne çok amaçlı solan

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI UZUN İNAY KÖYÜNDE ÇOK AMAÇLI SOLAN VE KUR’AN KURSU BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Ulubey ilçesine bağlı İnay köyünde inşa edilen çok amaçlı salon ile Kur'an Kursu hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi’nin desteği ile inşa edilen çok amaçlı salon ile Kur’an Kursu binasının açılış törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ile İl Genel Meclisi CHP Grup Başkan V. Mehmet Yandım, İl Genel Meclisi Üyesi Yaşar Leblebici, İl Müftüsü Fuat Altındaş Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada da katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, açılışta yaptığı konuşmada “İnay Köyü Muhtarı ve köy halkımızın büyük gayretleri ve fedakarlıkları ile yapımına başlanılan bu tesis için İl Özel İdaresi olarak tesisin tamamlanabilmesi için ödenek yardımında bulunduk. Bu birliktelik ile yapımı tamamlanan çok amaçlı salon ile Kur'an Kursu binasının İnay Köyü halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnay köyü halkımızın bu özverisini takdirle karşılıyoruz. İl Özel İdaresi olarak köyde yaşayan vatandaşlarımıza her türlü desteğimiz devam edecektir" dedi.

Katılımcılar, açılış töreninin ardından "Kutlu Doğum Haftası " nedeniyle düzenlenen pilav ikramına da katıldılar.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 17:00:04
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 00:52:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?