31
Mayıs
2024
Cuma
ULUBEY - UŞAK

Kadın cinayetlerinden biri aydınlandı

Uşak'ta 5 gün arayla aynı yöntemle başları ezilerek öldürüleniki kadından birinin, ayağına taş bağlanıp Dutluca Deresi'ne atılan kadının Nurcan Yıldırım olduğu tespit edildi. Cinayeti, Yıldırım'ın cebinden çıkan anahtarın aydınlattığı belirtilirtken, olayla ilgili dost hayatı yaşadığı belirtilen G.D. gözaltına alındı.

Uşak'ın Ulubey İlçesi'ne bağlı Dutluca Köyü yakınında karnına 4 bıçak darbesi ve başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra ayağına taş bağlanıp dereye atılan kadının, hayat kadını 32 yaşındaki Nurcan Yıldırım olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmada jandarma ekipleri, Yıldırım ile dost hayatı yaşadığı belirtilen G.D.'yi gözaltına aldı.


CİNAYETİ ANAHTAR ÇÖZDÜ

Dere içerisinde kısmen çürümüş olarak bulunan ceset üzerinde araştırma yapan jandarma, cebinde bir anahtar buldu. Soruşturmayı sürdüren ekipler, kadının üzerinden çıkan anahtarın Uşak KemalÖz Mahallesi'nde bir eve ait olduğu belirledi. Çalışmalar sonucu hayat kadını olduğu öğrenilen Nurcan Yıldırım'ın evinde arama yapıldı. Elde edilen deliller sonucu Nurcan Yıldrım'ın 4 çocuğunun babası G.D. ile uzun yıllar dost hayatı yaşadığı ortaya çıktı. Zanlı olarak aranan G.D., bir başka eve düzenlen baskınla yakalanarak gözaltına alındı. G.D.'nin sorgulaması sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 10:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?