19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

"Haydi kızlar okula"

Kahta'da, "Haydi Kızlar Okula" kampanyasıyla okula kazandırılan ilköğretim okulu öğrencileri, Emniyet Müdürü Osman Metli'yi makamında ziyaret etti.

Kahta'daki Celal Bayar ve Yahya Kemal İlköğretim Okulları'nda "Haydi Kızlar Okula" kampanyası kapsamında eğitim gören kız öğrenciler ile kampanya delegasyonu Mustafa Çiçek, kendilerine destek veren İlçe Emniyet Müdürü Osman Metli'yi makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Kız öğrencilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Osman Metli, kampanya aracılığıyla eğitime kazandırılan öğrencilerin aileleri ile emniyet müdürlüğü olarak bire bir görüştüklerini ve kız çocuklarının okuması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Öğrenciler için ne gerekirse yapmaya hazır olduğunu söyleyen Metli öğrencilere, "Benden ne istiyorsanız elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya hazırım. Yeter ki okuma azminiz kırılmasın. Sizlere yardımcı olmak için var gücümüzle her zaman yanınızdayız" dedi.

Bunun üzerine öğrencilerden Remziye Özdemir, sinemaya hiç gitmediğini ve sinemaya gitmek istediğini belirtti. Emniyet Müdürü Metli bu istediğin en kısa sürede gerçekleştireceğini belirterek, "Merak etmeyin bu hayalinizi gerçekleştireceğim. Ya sizi sinemaya götüreceğim, ya da sinemayı size getireceğim" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Osman Metli daha sonra, kendisini ziyaret eden kız öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2006 Perşembe 13:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?