19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

18 derslikli ilköğretim okulu

AKP Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, TOKİ tarafından, Kahta İlçesi'ne 18 derslikli ilköğretim okulu yapılacağını açıkladı.

TOKİ'nin Kahta İlçesi'nde yapmış olduğu konutların fiyatlarının pahalı olduğundan şikayetçi olan vatandaşların sorunlarını dile getirmek için TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile görüşen AKP Milletvekili Mahmut Göksu, Kahta İlçesi'ne 18 derslikli ilköğretim okulu yaptırma sözü aldığını dile getirdi.

TOKİ konutlarının fiyatlarında bir değişikliğin yapılamadığını söyleyen Göksu, "TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar fiyatları aşağıya çekme şanslarının olamadığını, bu fiyatların yapılan ihalenin maliyet birim fiyatlarına tespit edildiğini ve sözleşmenin de o şekilde yapıldığını bildirdi. Bunun üzerine Kahta'da derslik başına düşen öğrenci sayısının çok fazla olduğunu, Kahta'ya TOKİ'nin bir katkısının mutlaka olması gerektiğini söyleyince, Bayraktar bu ricamızı kırmayarak 18 derslikli ilköğretim okulunun ihaleye çıkartılacağını kaydetti. Mülkiyet durumu ve imar durumu ile ilgili belgeleri talep eden TOKİ'ye bu belgeler iletildi ve çalışmalar start aldı" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 13:42:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?