18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Uzmanlar Tıp yılbaşında açık

Kahta'da Uzmanlar Tıp Merkezi yılbaşında sağlık sorunu yaşayan hastalar için ambulans ve doktor hizmeti verecek.

Kahta Uzmanlar Tıp Merkezinde Personel Müdürü Hatice Bektaşlı, yaptığı açıklamada, yılbaşında hastaların sorun yaşamaması için ellerinden gelen her türlü hizmeti sunacaklarını belirterek, bu uygulamanın yılbaşında hastalara ve hasta yakınlarına oldukça iyi imkanlar sunacağını söyledi.

Yılbaşında hasta memnuniyeti için tüm uzman ekipleriyle hazır olacaklarını belirten Hatice Bektaşlı, “Biz 15 uzman kapasiteli merkezimizle bu yılbaşında doktor ve ambulans hizmeti sunacağız. Yılbaşı'nda bir doktor ve bir ambulans vatandaşlarımızın olası sağlık problemlerine karşı kapımızda hazır bekleyecek. Hasta vatandaşlarımızı evlerinde alarak hasta kabul merkezimizde tedavi altına alacağız. Merkezimizde hastalarımızı 24 saat muayene edecek uzman kadromuzla sağlık hizmeti vermiş olacağız" dedi.

Ahmet Doğan / Kenthaber / Kahta
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 12:58:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
uğur IP: 88.229.202.xxx Tarih : 13.11.2008 14:32:34

hastaneniz eskiden çok ama çok güzeldi ilk açıldığından sonra iyiydi eski dr lar gittiğinde orası ço0k kötüoldu saim bey gitti nöroloji uzm gitti çok iyiy birirydi ve hastası çokyu o hastanede eskiyi çok istiyoruz