4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Sur Belediye Başkanı'na eğitim plaketi

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu tarafından Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş'a, eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdiresi Aysel Taş, Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş'ı makamında ziyaret ederek, okul bahçesinin yeniden yapılması ve okula yapılan diğer katkılarından dolayı başkana teşekkür plaketi verdi.

Müdire Taş, Sur Belediyesi'nin okuma yazma seviyesinin yükselmesine ve okullara yaptığı katkıları överek, Başkan Demirbaş'a teşekkürlerin sundu. Başkan Abdullah Demirbaş ise, kendisine sunulan plaket için teşekkür ederek, "Belediye olarak, eğitime elimizden gelen her türlü katkıyı sunuyor ve imkanlarımızı da zorlayarak daha fazla katkı sunmak için çalışmalar yapıyoruz. Eğitim, her şeyin temelidir. Onun için eğitim ve kültüre dönük çalışmalar, öncelikli hedeflerimiz arasındadır" dedi.

Sur Belediye Başkanı Demirbaş, eğitim alanındaki katkılarının devam edeceğini ve Diyarbakır'ın eğitim seviyesinin yükseltilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 23:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?