3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Sürücülere teknik eğitim

Büyükşehir Belediyesi İşletme İştiraklar Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma araçlarını kullanan sürücülere yönelik, BMC yetkili bölge servisi tarafından araçların bakım ve kullanımını içeren teknik eğitim verildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştiraklar Daire Başkanlığı, şoförlere yönelik, toplu taşım araçlarının bakım, onarım ve sağlıklı kullanımını içeren bir eğitim düzenlendi. Cep Sineması’nda bugün başlayan ve iki gün sürecek olan eğitimden Büyükşehir Belediyesi toplu taşım araçlarını kullanan 80 dolayında sürücü katıldı. Ulaşımın aksamaması için sürücüler sabah ve öğle gruplarına ayrıldı. Eğitimden toplam 80 dolayında sürücü faydalandı.

Eğitime BMC Merkez Yetkili Servisi’nden İhsan Taşçı, Diyarbakır Bölge Yetkili servisinden Murat Ayaz, Zeki Çavuşoğlu ve Neşet Mengüç katıldı.

İşletme ve İştiraklar Daire Başkanı Hikmet Altuğ, şoförlerin toplu taşım araçlarını daha güvenli kullanmaları ve araçların teknik özellikleri hakkında bilgilenmelerini sağlamak amacıyla böyle bir eğitim düzenlediklerini söyledi.

diyarbakır.bel.tr
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 09:24:18
Güncelleme :1 Şubat 2008 Cuma 09:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?