7
Mayıs
2024
Salı
SAĞLIK

Yeşil kartlılara özel klinik

Diyarbakır Devlet Hastanesi, yeşil kartlı ve mağdur vatandaşlar için özel klinik açtı.
 
Diyarbakır Devlet Hastanesi'nin bir ilke daha imza atarak açtığı özel klinikten, en fazla yeşil kartlı hastalar ve sosyal güvencesi olmayan hastalar faydalanabilecek.
 
Duştan mini buzdolabına kadar birçok şeyin mevcut olduğu tam donanımlı serviste, hastalarla özel olarak ilgileniliyor. Bölge hastanesi konumunda olan Diyarbakır Devlet Hastanesi'nin 2. katında yer alan hasta odalarından oluşan 15 odalı özel servis, adeta Avrupa'daki hastaneleri andırıyor. Avrupa standartlarına uygun yapılan özel serviste, hastalar tek ve çift kişilik odalarda tedavi görürken, serviste deneyimli personel hizmet veriyor. 

Hastane Başhekimi Doktor Selahattin Kat, bu kliniğin ağırlıklı olarak mağdur ve yeşil kartlı hastalara hizmet verdiğini ifade ederek, "Hastanemizin ikinci katında Nisan ayında açtığımız bu kliniğe yoğun talep var. Güler yüzlü personelimiz, burada yatan hastalarımıza en iyi hizmeti vermektedir. Amacımız, bütün hastanemizi bu tip kliniklere çevirebilmektir. Özel kliniğimizde duş, mini buzdolabı ve televizyon bulunuyor. Hastalarımızın daha rahat olması için çaba sarf ediyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 15:37:44
Güncelleme :11 Mayıs 2006 Perşembe 15:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?