18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Uyuşturucuyla mücadele toplantısı

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadele, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve sosyalleşmesi için yapılması gereken çalışmalarla ilgili bir toplantı düzenlendi.

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Belediye Başkanı Vecdi Arzu, Emniyet, Milli Eğitim, Sağlık Grup Başkanlığı Gençlik Spor Müdürlüğü amirleri ve mahalle muhtarları katıldı. Problemin tespitiyle yapılması gereken çalışmaların ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda, başta uyuşturucu olmak üzere zararlı alışkanlıklara sahip gençlerin tespit edilerek, acil olarak kontrol altına alınması gerektiği fikrinde birleşildi.

Katılımcılar, muhtarlar ve resmi kurum temsilcileriyle birlikte oluşturulacak bir komisyonla, sorunlu gençlerin aileleriyle birebir görüşerek, bu gençlerin sosyalleşmesi ve topluma kazandırılması için çalışma yapma kararı aldı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, bu çocukların sosyalleşmesi için en büyük silahlarının sportif ve sosyal etkinlikler olacağının altını çizerek, "Onlara, bizim için önemli olduklarını hissettirerek ve sorumluluk vererek, yavaş yavaş topluma kazandırılmaları hususunda hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 22:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?