18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Kanserli baba yardım bekliyor

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde, dil kanserine yakalanan 7 çocuk babası Mehmet Acar isimli vatandaş, sağlığına kavuşmak için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Şirinevler Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Acar, 10 yıl önce dil kanseri hastalığına yakalandığını, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi olamadığı için hastalığın ilerlediğini söyledi. 47 yaşındaki Mehmet Acar, sahip olduğu yeşil kartla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi olduğunu, burada yapılan kontrol ve tahliller sonucunda dil kanserine yakalandığını öğrendiğini anlattı.

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye devam etmesi gerektiğini söyleyen Acar, işsiz olduğunu, tedavi için yol parası dahi bulamadığını ve bu nedenle yardıma ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Acar, "İşim yok. Yakalandığım dil kanseri hastalığından kurtulmak için İstanbul'da tedavim olmam gerekiyor, fakat bırakın hastane masraflarını, yol parasını karşılayacak imkanım dahi yok. Yetkililerden yardım istiyorum" dedi.

7 çocuk babası Mehmet Acar, şimdi kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 10:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?