24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

46 yıllık sır!

Ergani ilçesine bağlı Usluca köyü doğumlu olan 49 yaşındaki Nuran Küçük, sığınacak bir yer için Adana’dan Ergani’ye geldi.

Usluca köyünde Zeynep Teke adlı kadının kızı olduğunu iddia eden Nuran Küçük, bir aydan beri Ergani’de cami ve öğretmen evinde kaldığını belirtti.

Küçük, 3 yaşında gerçek annesi tarafından Adana çocuk yetiştirme yurduna verildiğini ve burada evlatlık alan Gülşen Hanife’nin yanında kaldığını söyledi.

2 yıl önce kocasının öldüğünü ve evlatlık alan Gülşen Hanife’ninde ölmeden bir ay önce gerçek annesinin Ergani İlçesi'nde olduğunu söyleyince dünyası yıkıldı.

Adana'da akrabaları tarafından sokağa bırakılan bir çocuk annesi Nuran Küçük, Ergani’ye gelerek gerçek annesini aradı.

Bir aydan beri perişan bir yaşantı yaşadığını belirten Küçük, Ergani’ye bağlı Usluca köyüne gittim annem Zeynep Teke’de beni kabul etmedi.

Birkaç gündür oğlum ile birlikte camide kalıyoruz bize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen evinde kalmamız için yardım ettiler.

Adana’ya tekrar geri dönmek istemiyoruz. Kaymakamlıktan yardım talebinde bulunacağım, geri kalan yaşantımı Ergani’de geçirmek istiyorum dedi.

Esat Taştekin - Ergani
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 15:54:39
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 11:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat tekin IP: 85.100.43.xxx Tarih : 9.01.2009 15:01:54

ben uslca köyüdenim ve bu haberi duydugumda gerçekte çok uzuldum.beyan edilen isimler araşyırdık ama bulamadık ve o şahısların uslucada yaşamamış olduklarını ögrendık