22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Belediyeden vatandaşa bedava çorba

Gaziantep metropol ilçe Şahinbey Belediyesi, sabahları evlerinden kahvaltısını yapmadan çıkan vatandaşlara ücretsiz sıcak çorba ikram ediyor.

Şehreküstü ve Doğumevi Kavşağı'nda kurulan çorba evlerinde sabah saat 06.00'da başlayan çorba dağıtımından her gün yaklaşık bin kişi faydalanıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, hizmetlerinin merkezinde insan olduğunu kaydederek, "Yapılan tüm çalışmalarımızda hedefimiz güler yüzlü, mutlu ve sağlıklı bireylerin yaşadığı güvenli bir kent hayatını sağlamaktır. Şehreküstü ve Doğumevi Kavşağı'nda kurulan çorba evleri ile iş yerlerine yetişmek için evinden erken çıkan vatandaşlarımıza sıcak bir çorba ile hizmet vermek istedik. Bölgede oturan dar gelirli vatandaşların sabahları sıcak bir çorba içmelerini sağladık" dedi.

Başkan Can, her iki noktada da hafta içi her gün çorba ikramının yapıldığını belirterek ilgi gördüğü takdirde ilçenin değişik bölgelerinde de çorba evlerinin kurulacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 12:43:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kuş IP: 88.248.16.xxx Tarih : 26.12.2007 08:11:15

milleti çay çorba ile aldatacağınıza toki işbirliği ile sattığınız ve büyük kazançlar elde ettiğiniz evleri teslim edin.Hem ev kirası hem de banka kredisi ödemek kolay değil sayın BAŞKANIM ilginize ve alakanıza lütfen bu konuda yardımcı olunuz.