26
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kentin dört bir yanında başlatılan asfalt yama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.
Bulut, kentte başlatılan çeşitli alt yapı çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda asfaltın bozulduğuna dikkat çekerek, "Yollarımız maalesef kullanılamayacak duruma gelmiş, şehir trafiğini, hatta yayaların bile bu yollarda yürümelerini zorlaştıran derin çukur, kırık ve çatlaklar çoğalmıştı. Vatandaşlarımızın bu sıkıntısını gidermek için şehrimizin dört bir yanında başlattığımız asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Elimizde yeteri kadar asfalt ve mıcır var. Kış gelmeden asfaltlanmamış hiçbir cadde ve sokak kalmayacaktır. Yıllardır yazın tozundan, kışın çamurundan şikayet eden vatandaşlarımız, bu yıl asfaltlanmış yollarda bu sıkıntılardan kurtulmuş olacaktır" dedi.
Asfalt yama çalışmalarına kısa bir süre önce başlanmasına rağmen İslahiye, Nemika, Mercidabık ve Ünverdi caddeleri ile Beşevler bölgesinde çalışmaların tamamlandığını ifade eden Bulut, diğer cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti.
.
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2006 Pazartesi 14:52:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?