5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

"Akelçiler" destek isteyecek

Mardin'de oluşturulan "Akelçiler" adlı grup tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu'nun mektupları dağıtılarak vatandaştan destek istenecek.

Mardin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serdal Bağış "Akelçiler" adı altında gençlik kolları ekiplerinin özel kıyafetler içinde bütün mahalleleri dolaşarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu'nun yazdıkları seçmenden destek isteyen mektuplarını vatandaşlara dağıtacaklarını söyledi. Haftada iki gün evleri ziyaret ederek mektupları dağıtarak seçmenden destek isteyeceklerini ifade eden Bağış, "Akelçiler adı altında üyelerimiz özel kıyafetler giyerek, ev ev dolaşarak, Başbakanımızın ve belediye başkan adayımızın yazdıkları destek mektuplarını dağıtacağız. Cumartesi ve Pazar günlerinde gezilerimiz devam edecek. Tatil günlerinde ziyaretlerimiz daha anlamlı olacak. Vatandaşlarımız evlerinde oldukları için destek turlarımız yerini bulacağına inanıyorum. 29 Mart'a kadar 15 bin mektup dağıtacağız" dedi.

Sabahın erken saatlerinde Kayacan Mahallesi'nde mektup dağıtım çalışmalarını, belediye başkan adayı M.Beşir Ayanoğlu ile birlikte başlatan 'Akelçiler', özel kıyafetleriyle dikkat çekti

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?