5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

"200 milyon TL harcayacayacağız"

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında tarihi şehrin hak ettiği yere gelmesi için 200 milyon TL harcayacaklarını söyledi.

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, "Mardin'in tarihi Kentsel Dönüşüm projesi çerçevesinde, tarihi kent mekanında tespit edilmiş betonarme yapılar yıkılarak, hak sahiplerine TOKİ işbirliği ile ev yaptırılacaktır. Ayrıca bu değişimle, inşaat sektörü canlandırılarak kent ekonomisine katkısı sağlanacaktır. Kentsel Dönüşüm projesi için 200 trilyon (Milyon TL) harcayacağız" dedi.

Mardin'de 29 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu'nun hızı seçmenlerinin de başını döndürüyor.

Bir gecede 2 seçim bürosunda ve bir mahallede toplantılara katılan Ayanoğlu, zılgıt ve "En Büyük Başkan Bizim Başkan" sloganları ile karşılandı. AK Parti Mardin Milletvekilleri Cüneyt Yüksel, Gönül Bekin Şah Kulubey ve İl Başkanı Lokman Sinanoğlu'nun yalnız bırakmadığı Başkan Adayı Ayanoğlu ilk konuşmasını Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Seçim Koordinasyon Bürosu'nda yaptı. Kısa bir açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Sinanoğlu, statükonun ve Mardin'in değişmesinden rahatsız olanların olduğunu ancak bunun önüne kimsenin geçemeyeceğini söyledi. Ardından sloganlar eşliğinde kürsüye çıkan Ayanoğlu, seçmenlerinden izin alarak anne ve babasının elini öptü. Ardından kürsüye tekrar çıkan Ayanoğlu'nun gözleri doldu. Seçmenleri tarafından alkışlarla yanıt alan Ayanoğlu, "Ben içinizden biriyim, halktan biriyim. 30 Mart sabahı olduğu gibi Mardin her zaman bizim kalacak et ve tırnak gibiyiz. Siz bir evladı annesinden ayrıbilir misiniz? Tabi ki Mardin bizim kalacak" ifadelerini kullandı

BELEDİYE ÇALIŞANLARIN ALACAKLARINI VERMEYİ TAAHHÜT EDİYORUM

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, 15 yıldan bu yana memleketin sorunlarını bilen biri olduğuna dikkat çekerek, belediye avukatlığını yaptığını ve yıllardır bu memleketin sorunlarını da çözüm yollarını da çok iyi bildiğini söyledi. Fısıltı gazetelerinin had safhada olduğunu bildiren ancak bunlara itibar edilmemesini isteyen Ayanoğlu, "Yolumuz uzun çileli bir sevdamız var. 30 Mart'ta Ak Parti bayrağını dalgalandıracağız. 300 işçi kardeşimin sorunların çözmeyi taahhüt ediyorum. Ben emekçinin oğluyum. SSK emeklisinin oğluyum. Nasıl anlamam işçi kardeşlerimi, ben anlarım, ben anlarım" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?