5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

"Zaferi birlikte kutlayacağız"

Yoğun tezahüratlar eşliğinde seçim koordinasyon merkezinde konuşma yapan AK Parti Mardin belediye başkan adayı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’in sorunlarını çok iyi bildiğini, sorunların ancak AK belediyecilik ile çözülebileceğini söyledi ve tezahüratlar nedeniyle sık sık kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Mardin’in sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Ben içinizden biriyim. Neyin ne olduğunu bilen birisiyim. Bu işi becerebileceğimize yürekten inanıyorum. Mardin bizimdir, bizim kalacak. Bunu herkes böyle bilsin. Sizlerin de desteği ile bir aksilik olmadığı takdirde Allah’ın izniyle 29 Mart gecesi zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Yolumuz uzun ve çileli bir yoldur. Bana göstermiş olduğunuz sevgi ve ilgiye layık olmaya çalışacağım. Allah’ım beni sizlere karşı mahcup etmesin.”

Partililerin “Kıskananlar çatlasın” sloganı üzerine Ayanoğlu, “Kıskananlar çatlamasın. Bizleri örnek alsınlar. Bizler adaleti savunan kişileriz. Barış ve kardeşlik içinde seçim sürecini geçiriyoruz. Başkan seçildiğim takdirde herkese hizmeti eşit bir şekilde götüreceğim. Bize oy veren de vermeyen de kardeşimizdir ve hizmet alacaktır.” dedi.

‘Yüzde 57 Oy İle Birinci Partiyiz’

Konuşma sırasında seçmenlerine müjdeli bir haberi olduğunu söyleyen Ayanoğlu, “Yaptırdığım kamuoyu araştırmaları ve anketler sonucunda yüzde 57 oy ile birinci partiyiz. Böyle güzel bir sonucu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mardin halkı kime oy vermesi gerektiğini çok iyi biliyor. Beni destekleyen, bize gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 11:47:01
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 11:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?