5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

21 yıl geciken hizmet

Mardin Belediyesi, kuruldukları günden beri yol ve kanalizasyonu olmayan Ofis ve İstasyon mahallelerinde yol ve kanalizasyon çalışması başlattı.

Mardin Belediye Başkan Vekili Zeynelabidin Bakırcı, Başkan Yardımcısı Zülfikar Gerkez, Başkan Danışmanı Sefa Altuğ, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Mirzooğlu, Behzat Demirkol ve Latif Sürücü, İstasyon ve Ofis mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mardin Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nin ana artellerinde yol yapım ve parke döşeme işi, Ofis Mahallesi'nde ise üç bin metrelik kanalizasyon çalışması yapacak.

İstasyon Mahallesi Muhtarı Ümran Şimdi, 21 yıl önce kurulan mahallelerine ilk defa yol yapılacağını söyledi. Ofis Mahallesi Muhtarı Yaşar Taş da, kanalizasyonu olmayan mahallelerinde ilk defa Mardin Belediyesi'nin kanalizasyon çalışması başlattığını ifade ederek, Başkan Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür etti.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, İstasyon ve Ofis mahallelerine bugüne kadar hiç altyapı yatırımı yapılmadığını belirterek, "Bu mahallelere ilk yolu, ilk kanalizasyonu yapmak bize nasip oldu. Mardin'de yolu, kanalizasyonu olamayan mahalle bırakmayacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 15:54:15
Güncelleme :12 Ağustos 2009 Çarşamba 16:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?