5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

3'üz babası yardım bekliyor

Mardin'de oturan 2 çocuk babası İsmail Akkuş, üçüz bebeklerinin dünyaya gelmesiyle hayırsever işadamlarından ve siyasetçilerden yardım istedi.


Mardinli 34 yaşındaki İsmail Akkuş, 2 çocuğuna zaten zor baktığını, üçüzlerin de doğmasıyla maddi durumunun iyice sarsılacağını söyledi. Asgari ücretle çalıştığı için ayda 400 YTL maaşla geçinmeye çalıştığını anlatan dertli baba İsmail Akkuş, hayırsever işadamları ve siyasetçilerden yardım istedi.


Maddi imkansızlıklar sebebiyle bebeklerin bakımında zorlanacaklarını belirten anne Seydi Akkuş ise, tek başına üçüzlerine bakamayacağı için yardıma ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, "Bu çocuklar Allah'ın bir lütfu. Biz elimizden geleni yapacağız. Maddi durumumuz düşük olduğu için hepsine aynı anda sağlıklı bir şekilde bakamayız. Sayın Valimiz'in, hayırsever işadamlarının ve milletvekillerinin yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi.


2'si kız olan üçüzlerin sağlık durumu hakkında bilgi veren Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Adem Özden, "Üçüzler başarılı bir sezaryen doğumuyla dünyaya geldi. Şu anda durumları çok iyi. Sağlıklı bir şekilde büyümeleri için annesinin beslenmesine çok dikkat etmesi gerekir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 13:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?