5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

4 soyguncu yakalandı

Mardin'in Midyat ilçesinde soygun girişiminde bulunan 4 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerin Yeşilli ilçesinde PTT Şubesi'nin soyulması olayına da karıştıklarını itiraf ettikleri bildirildi.

Midyat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin hırsızlara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor. Şehir dışından hırsızlık amacı ile 72 AL 868 plakalı araçla Midyat'a gelen 4 kişi polis ekiplerince takibe alındı. Takip sonunda 4 şahıs bir marketi soymaya çalışırken suç aletleri ile birlikte yakalandı. Yakalanan O.S.(35), Y.T.(22), M.A.(15) ile Y.A.(16) isimli şahısların sorgusunda, Yeşilli ilçesinde PTT Şubesi'nde gerçekleşen soyguna karıştıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Hırsızlık yapmak üzereyken suçüstü yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık yaptıkları iddiasıyla savcılığa çıkartılan 4 şahıstan O.S.(35) ile Y.T.(22) tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, kendilerine zorla hırsızlık yaptırıldığını iddia eden M.A.(15) ile Y.A. (16) savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?