26
Nisan
2024
Cuma
MARDİN

50 çocuğa ortak doğum günü

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ile eşi Fahriye Ayanoğlu, Gül Mahallesi'nde aynı tarihte doğan 50 yoksul çocuğun doğum gününü kutladı.

Çocuklar için özel doğum günü pastası hazırlayan Başkan Ayanoğlu ile eşi Fahriye Ayanoğlu, Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık, Gül Mahallesi'nde bir evde toplanan çocuklarla birlikte doğum günü pastasını kesti. Başkan Ayanoğlu'nun eşi Fahriye Ayanoğlu, kendi elleriyle kestiği pastayı çocuklara tek tek ikram etti. Çocuklara ve annelerine hediyeler dağıtan Fahriye Ayanoğlu, TOGEM aracılığı ile aynı tarihte doğan 50 çocuğun doğum gününü kutladığını belirterek, onlara çeşitli hediyeler dağıttıklarını söyledi. Çocukların arasında Suriye'den savaştan kaçarak Mardin'e yerleşen Suriyeli ailelerin çocuklarının da bulunduğunu belirten Fahriye Ayanoğlu, "Çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onlara moral olma açısından çok önemlidir. Her ay bir mahallemizde çocuklarla bir araya gelerek onların isteklerini yerine getiriyoruz. Aileleri ile görüşüyoruz. Onların sıkıntıları varsa gidermeye çalışıyoruz.

TOGEM olarak toplumsal gelişim merkezi ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet, gıda bazen de eşya yardımı yapıyoruz. Özellikle Suriye'den Mardin'e sığınan ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Onlara yardımlarımız devam ediyor" dedi.  

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2013 Salı 18:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?