5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

'Abbas Güçlü İle Genç Bakış' Mardin'de

Kanal D'de yayınlanan 'Abbas Güçlü İle Genç Bakış' programında Mardin Artuklu Üniversitesi'nden canlı yayınla mayınlı araziler tartışılacak.

Günlerdir gündemin birinci sırasına oturan mayınlı arazilerin temizlenmesi konusu Mardin Artuklu Üniversite’nden canlı yayınla tartışılıyor.

3 Haziran Çarşamba gecesi Kanal D’de yayınlanacak olan, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, AKP Mardin Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel ve Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen'in konuk olacağı Abbas Güçlü ile Genç Bakış’ta “AKP mayın tasarısını neden getirdi, niye geri çekti? TSK ve Türkiye mayın temizleme konusunda yeterli donanıma sahip değil mi? NATO mayınlı arazilere nasıl bakıyor? İhale NATO'ya verilebilir mi? Türkiye daha önce başka ülkelerdeki mayınları temizledi mi? Muhalefet tasarıya neden karşı çıkıyor? İhale İsrail'e mi verilmek isteniyor? Bölge halkı konuya nasıl bakıyor? Toprakların kiraya verilmesi bölge için kar mı zarar mı? Yabancıların gelişi istihdam yaratır mı?” sorularına cevap aranacak.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 15:02:24
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 20:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özge IP: 78.161.92.xxx Tarih : 4.06.2009 09:27:20

akşam programı izledim.abbas güçlü ye teşekkür ediyorum.program siyasete kaçtı her nekadar engellensede bence yazık oldu böyle güzel bir programda amaca ulaşılmalıydı.askere uzanan eller,diller kırılsın.hepimiz tc vatandaşıyız. kardeşiz.abbas güçlü ye ve emekli tuğgenerala teşekkür ederim .