8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Açtı ağzını yumdu gözünü!

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Mardinspor'un son dönemlerde maddi anlamda en rahat dönemlerini yaşadığını belirten Teknik Direktör Şekip Elik, bütün bu rahatlığa rağmen mutlak galibiyet için gidilen Adana'dan mağlubiyetle ayrılmanın ne kendilerine ne de futbolcularına yakıştığını söyledi.

Liderlik hedefiyle gidilen Adana'dan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılarak liderlik hedefini önümüzdeki haftalara bırakan Mardinspor'da Teknik Direktör Şekip Elik, maç sonrası Adana Demirspor maçını değerlendirdi. Alınan mağlubiyeti bir türlü hazmedemediğini söyleyen Elik, ruhsuz futbolları nedeniyle futbolcularını yerden yere vurdu. Maç sonunda açıklamada bulunan Şekip Elik, "Adanademirspor maçında futbolcularım adeta sahada yürüdüler. Hiçbir kulüpte görmedikleri ilgi ve alakayı gösterdiğimiz halde beni hayal kırıklığına uğrattılar. Göreve geldiğim günden beri futbolcularım ve başkanımızla sürekli diyalog içinde oldum. Başkanımız bir dediğimizi iki etmedi, kulübün sosyal tesislerini beş yıldızlı otel haline getirdi. Keza soyunma odalarımızı da aynı şekilde yenileyip, modernize etti. Kulübümüzün bütün çalışanları futbolcularımızın rahatlığı için kendilerini adeta siper ettiler, kulüpte çıkan yemek menüsü hiçbir kulüpte verilmiyor, futbolcuların kalkıştan, yatış saatine kadar bütün istedikleri yerine getiriliyor.

Birçok güzide kulübümüz, futbolcularının peşinatlarını vermezken futbolcularımıza bütün alacakları verildi. Buna karşın Adana Demirspor maçındaki ruhsuz futbolun altında yatan sebebi bir türlü anlamış değilim" dedi.

Maç primlerinin soyunma odasında verildiğini de hatırlatan Teknik Direktör Şekip Elik, 'Başkanımız onlara daha ne yapsın?' deyip sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkanımız Tekin Alkan, Adanademirspor maçına takımı Adana' ya maç gününden iki gün önce getirip, beş yıldızlı otelde kampa aldı. Maç primini 2 katına çıkarttı. Peki bütün bu güzelliklere karşı futbolcularım ne yaptı? Laubali hareketlerle rakip takımı küçümsedi. 85 dakika boyunca sahada resmen yürüdüler. Maçın son beş dakikasında ağırlıklarını koyup net 4 gol pozisyonuna girdiler. Bu demektir ki bence futbolcularım rehavete kapıldılar. Oysa maç sahada koşarak ruhla kazanılır. Yazık, çok yazık ki ben

futbolcularımı tanıyamamışım. Futbolcularım hafta sonu sahamızda yapacağımız, Tarsus İdman Yurdu maçında da aynı ciddiyetsizliği sürdürürlerse kendilerini ağır cezalar bekliyor."

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 14:29:05
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 23:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?