5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Adnan Polat Mardin'de

GALATASARAY BAŞKANI ADNAN POLAT MARDİN'DE

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerinin Mardin gezisi sona erdi.

Gezinin son gününde ilk olarak dara harabelerini gezen Adnan Polat ve beraberindekiler, daha sonra Nusaybin ve Deyrülzafaran kilisesini gezdikten sonra Mardin Büyük Otel'de Mardinspor Başkanı Tekin Alkan'ın verdiği resepsiyonda buluştu. Resepsiyona, Mardin Valisi Hasan Duruer, Cumhuriyet Başsavcısı ve Mardin Emniyet Müdürü'nün yanı sıra Mardinspor Onursal Başkanı Süleyman Bölünmez, Mardinspor Kulübü eski başkanları da yer aldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, otelde davetlileri beklerken oynadığı tavla oyununda rakibini 5-1 yendi. Oyunun ardından yemeğe geçen Polat, sesinin kısık olması nedeniyle basına açıklama yapmadı. Yemekte bir konuşma yapan Mardinspor Başkanı Tekin Alkan, "Galatasaray Başkanı ve işadamlarını Mardin'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Umarım, onları en iyi şekilde ağırlamışızdır" diye konuştu.

Vali Hasan Duruer de yaptığı konuşmada, "Mardin, bir sanat kentidir. Birliğin ve kardeşliğin en güzel kentidir. Biz bu anlamda çalışmalarımızı en güzel şekilde devam edeceğiz" dedi.

Gece sonunda Adnan Polat ve beraberindekilere plaket ve Mardinspor formaları hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2009 Pazar 13:13:01
Güncelleme :6 Aralık 2009 Pazar 16:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?