3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Akçay’lara taziye ziyareti

Vali Kılıçlar, Kaymakam Yılmaz ve Mardin Milletvekilleri trafik kazasında yaşamını yitiren Mehmet Zeki Akçay’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Midyat Trafo Mahallesi Gazi Paşa İlköğretim Okulu yanına kurulan taziye çadırında merhum Akçay için fatiha okuyup yakınlarına başsağlığı dilediler. 

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, Midyat Kaymakamı Mustafa Yılmaz, Ak Parti Mardin Milletvekilleri Nihat Eri, Selahattin Dağ ve Beşir Hamidi ve tatilini Midyat’ta geçiren Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erin trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Zeki Akçay’ın ailesi ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulundular. 

Midyatlı Mehmet Zeki Akçay, 27 Temmuz 2006 günü Dargeçit –Ilısu Karayolu üzerinde yol asfaltlama çalışmasında, çalıştığı traktörün şarampole uçması sonucu yaşamını yitirmişti.
Mehmet Halis İŞ - Kenthaber / Midyat
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2006 Pazartesi 04:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafaacar IP: 88.224.186.xxx Tarih : 11.08.2006 19:50:45
öncelikle yakınlarına baş sağlığı diler onların acsını dyuyorum m.zeki annemin kuzeni benim ise dayımız oluyor benim köylüm m.zeki ile dayım birbirleriyle geziyorlardı m.zeki bizim kafamızdı o giti biz artık bizhiciz istanbuldan kanatyada bir tane minübüs araba gitti m.zeki köyünden cıktı evinde haYIR ALMADI EVİNİ HEPSİNİ YIKTILAR O ADAM ADAM Gİ,Bİ ADAM KORKMADI o hic bir zaman yıkılmadı oki kıymetini bilmeyen bir gün bilecektir.yinede yakınlarına baş sağlığı dilerim