7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

AKP aday adaylıklarında hareketlilik

29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler öncesi Mardin'deki siyasi parti teşkilatlarında hareketlilik yaşanıyor. Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı'na şimdiye kadar 7 kişi müracaat etti. İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, müracaat sayısının artacağını söyledi. 

Mardin'de AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatlar devam ederken AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu müracaat eden aday adayları hakkında kamuoyu yoklaması yapacaklarını bildirdi.
 
Sinanoğlu, müracaatların 31 Aralık'a kadar devam edeceğini söyledi. Bugüne kadar kendilerine 7 kişinin aday adaylığı müracaatı yaptığını belirten Sinanoğlu, son iki günde müracaatların yoğunlaşacağını bildirdi. 
En az 15 müracaat beklediklerini kaydeden İl Başkanı Sinanoğlu, "Müracaatlar devam ediyor. Bugün kadar 7 müracaat oldu, son günlerde müracaatlar artacak. En az 15 aday adayının müracaat edeceğini düşünüyorum. Müracaat edecek olan aday adayları için kamuoyu araştırması yapacağız. Milletvekillerimizin görüşlerini aldıktan sonra listeleri Genel Merkez'e göndereceğiz. Temayül yoklamamızı 3-4 Ocak'ta yapmayı hedefliyoruz. Genç, dinamik, geçmişi temiz, ufku geniş ve halkı kucaklayabilecek yetenekli aday idealimizdir. Seçimlerden en iyi şekilde çıkacağımızdan eminiz. Mardin'de doğmuş, dışarıda tahsilini
yapmış, hizmete talip, birikimli ve yetenekli hemşerilerimize kapılarımız açıktır. Şartları tutan herkes müracaat edebilir'' dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 16:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?